Voetbaltraining

Voetbaltraining bij Voetbalschool Total Control

Bij Voetbalschool Total Control streven we ernaar om spelers op te leiden tot complete voetballers, die niet alleen over de technische vaardigheden beschikken, maar ook over de juiste mindset en tactisch inzicht om succesvol te zijn op het veld en daarbuiten.

Trainingsschema's:

Onze trainingsmethoden zijn gericht op verschillende aspecten van het spel:

Één tegen één vaardigheden

We leggen een sterke nadruk op het ontwikkelen van de vaardigheden om een tegenstander uit te spelen en te domineren in één-tegen-één situaties. Tegelijkertijd leren we spelers ook verdedigen en het afpakken van de bal, omdat een complete speler beide aspecten van het spel moet beheersen.

Aanpassingsvermogen

Voetbal is een dynamische sport waarin spelers voortdurend worden geconfronteerd met nieuwe situaties. Onze trainingen zijn ontworpen om spelers uit te dagen en hen te helpen anticiperen op verschillende scenario’s, waardoor ze hun aanpassingsvermogen kunnen verbeteren.

Kijkgedrag

Een goed kijkgedrag is essentieel voor succes op het voetbalveld. We leren spelers om constant te scannen en te anticiperen op wat er om hen heen gebeurt, gebruikmakend van visuele signalen zoals kleuren, tegenstanders en medespelers.

Technische vaardigheden

We streven ernaar om spelers te helpen een meester te worden over de bal, wat hen in staat stelt om snelheid te ontwikkelen, ruimtes aan te vallen en meer rendement te halen uit hun spel. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een breed scala aan technische vaardigheden.

Athletic Skills Model (ASM)

We gebruiken het ASM om spelers breed motorisch op te leiden, met nadruk op looptraining, coördinatie-oefeningen en stabiliteitsuitdagingen. Dit helpt spelers om hun fysieke capaciteiten te verbeteren en hun algehele prestaties op het veld te optimaliseren.

Samen ontwikkelen

We geloven dat ontwikkeling het beste plaatsvindt in een omgeving waar spelers van elkaar leren en elkaar helpen. Daarom moedigen we positiviteit aan en bieden we meer dan alleen voetbaltraining, namelijk ook aandacht voor sociale ontwikkeling.

Tactische principes

We leren spelers de fundamentele tactische principes die van toepassing zijn op het voetbalspel, zoals de intentie om vooruit te spelen, vooruit te verdedigen, elkaar te helpen en compact te blijven en ruimtes aan te vallen

Meer weten over onze trainingsmethodes?

Neem vrijblijvend contact op met onze hoofdtrainers.

Schrijf je vandaag nog in voor onze voetbaltrainingen!

Wil je je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen en deel uitmaken van een gepassioneerde gemeenschap van jonge voetballers? Schrijf je dan nu in voor de voetbaltrainingen bij Voetbalschool Total Control! Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar succes op het voetbalveld. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste training te plannen.

Aankomende evenementen

maandag 1 juli -
woensdag 31 juli
donderdag 26 december -
zondag 29 december