Missie en visie

Onze missie

Welkom bij Voetbalschool Total Control – de voetbalschool voor iedereen! Bij ons maakt het niet uit of je al lang speelt, net begonnen bent, een professionele route nastreeft, of gewoon plezier wilt hebben. We bieden training aan voor alle leeftijden en niveaus omdat we geloven in maatwerk, speciaal afgestemd op elk individu. Onze trainingen en instructies zijn aangepast aan jouw niveau, persoonlijkheid en voorkeuren.

Ons doel is om een omgeving te creëren waarin elke speler zichzelf kan ontwikkelen. Ontwikkeling gebeurt immers samen, door elkaar te helpen en te ondersteunen. We moedigen spelers op een positieve manier aan om beter te worden, en deze positieve instelling straalt door naar al onze leden. Vanuit deze pedagogische benadering, gaan we voetbalinhoud toevoegen, door je tips te geven en te coachen. Zo zorgen we ervoor dat er niet alleen groei plaatsvindt op het gebied van voetbal, maar ook op persoonlijk vlak. Bij Voetbalschool Total Control gaat het om jouw ontwikkeling als geheel. We hopen dat alle onze leden dan “total control” krijgen.

Visie

Bij Voetbalschool Total Control staat een veilige leeromgeving voorop. We zijn gericht op de ontwikkeling van elke speler, niet alleen op het behalen van resultaten. Resultaat is pas van belang, als het ontstaat van een ontwikkelingsproces. Elk individu doorloopt zijn of haar eigen leerproces, en dit proces wordt positief gestimuleerd door onze trainers, medespelers en de omgeving. We passen onze trainingsstof aan op de behoeften van het individu en bieden coaching die daarbij past.

Binnen onze voetbalschool streven we ernaar om spelers zowel impliciet als expliciet te laten leren. We maken gebruik van het Athletic Skills Model, verschillende trainingsmethoden en pedagogische aanpassingen om dit te bereiken. We hebben aandacht voor elke speler, ongeacht hun niveau of ambities. Bij ons is elke speler gelijkwaardig. Spelers bepalen samen met ons hun lat, zonder zich te hoeven vergelijken met anderen. Iedereen mag namelijk in zijn of haar eigen tempo leren en fouten maken bestaat niet. Leermomenten creëren wel.

Samen zijn we verantwoordelijk voor het helpen van elke speler om zijn of haar doelen te bereiken, ongeacht wat die doelen ook mogen zijn.

Aankomende evenementen

maandag 1 juli -
woensdag 31 juli
donderdag 26 december -
zondag 29 december