Keeperstraining

Keeperstraining bij Voetbalschool Total Control

Onze missie is om keepers van alle leeftijden en niveaus te helpen hun passie voor keepen te ontdekken en te ontwikkelen. We streven ernaar om een veilige, ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden waar keepers hun vaardigheden kunnen verbeteren en zelfvertrouwen kunnen opbouwen. Door middel van gepersonaliseerde trainingen, professionele begeleiding en een focus op techniek, tactiek en mentale kracht, willen we keepers helpen om hun volledige potentieel te bereiken. We geloven dat keepen niet alleen gaat om het tegenhouden van doelpunten, maar ook om leiderschap, teamwork en persoonlijke groei. 

Onze missie is om keepers te inspireren, te motiveren en te ondersteunen op hun reis naar succes op en buiten het voetbalveld.

Trainingsschema's:

Onze visie op keepen

Onze visie op keepen is om keepers te ontwikkelen tot betrouwbare en zelfverzekerde spelers die een essentiële rol spelen in het succes van hun team. We geloven dat keepen niet alleen gaat om het tegenhouden van doelpunten, maar ook om het leiden van de verdediging, het communiceren met het team en het creëren van kansen voor een snelle tegenaanval. We streven ernaar om keepers te trainen op technische vaardigheden, tactisch inzicht en mentale kracht. We moedigen keepers aan om zelfvertrouwen te ontwikkelen, risico’s te durven nemen en altijd te blijven streven naar verbetering. Door middel van thematische trainingen, individuele aandacht en een positieve leeromgeving streven we ernaar om keepers te helpen hun volledige potentieel te bereiken en te excelleren op het hoogste niveau.

Op de training komen de volgende punten veelvuldig aan bod:

Basis van ballen pakken

We besteden aandacht aan de juiste techniek en houding om ballen met vertrouwen te kunnen pakken.

Voetenwerk

We trainen het bewegen en positioneren van de voeten om snel en behendig te kunnen reageren op verschillende situaties.

1 tegen 1

We oefenen situaties waarbij de keeper één op één staat tegenover een aanvaller, om de juiste beslissingen te leren nemen en doelpunten te voorkomen.

Positie in de goal

We leren keepers hoe ze zich optimaal kunnen positioneren in de goal, zodat ze de beste kans hebben om schoten te stoppen.

Fysiek

We werken aan sprongkracht en conditie om de explosiviteit en uithoudingsvermogen van de keeper te verbeteren.

Meevoetballen

We trainen keepers op hun techniek en besluitvorming bij het meevoetballen en het spelen met de voeten.

Hoge ballen en voorzetten

We oefenen het anticiperen, vangen en wegwerken van hoge ballen en voorzetten.

Reflexen

We trainen de reactiesnelheid en reflexen van de keeper om snelle reddingen te kunnen maken.

Coachen

Naast de technische aspecten, leggen we de nadruk op het ontwikkelen van communicatievaardigheden en leiderschap, zodat keepers hun teamgenoten kunnen coachen  tijdens trainingen en wedstrijden.

Meer weten over onze trainingsmethodes?

Neem vrijblijvend contact op met onze hoofdtrainers.

Wat houdt een keeperstraining bij Voetbalschool Total Control in?

Bij onze keeperstraining werken we in thema’s gedurende 3 tot 4 weken. We leggen de nadruk op verschillende aspecten, zoals het basisvaardigheden van het pakken van ballen, het verbeteren van het voetenwerk, het trainen van 1 tegen 1 situaties, het optimaliseren van de positie in de goal, het versterken van de fysieke aspecten zoals sprongkracht en conditie, het ontwikkelen van vaardigheden in het meevoetballen, het trainen van het omgaan met hoge ballen en voorzetten en het verbeteren van de reflexen.

Door te werken in thema’s kunnen we ons concentreren op specifieke vaardigheden en deze gedurende een langere periode verfijnen. Dit zorgt voor een gestructureerde en gevarieerde training die keepers in staat stelt om hun technische, tactische en fysieke vaardigheden te verbeteren. We geloven dat een goede keeper niet alleen uitblinkt in één aspect, maar een allround speler is die alle facetten van het keepen beheerst.

Onze visie is om keepers te helpen groeien en hun volledige potentieel te bereiken, zodat ze zelfverzekerd en succesvol kunnen zijn op het veld. We streven ernaar om een ​​positieve en stimulerende omgeving te creëren waarin keepers kunnen leren, groeien en plezier kunnen hebben tijdens hun keeperstraining.

Schrijf je vandaag nog in voor onze trainingen!

Wil je je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen en deel uitmaken van een gepassioneerde gemeenschap van jonge voetballers? Schrijf je dan nu in voor de voetbaltrainingen bij Voetbalschool Total Control! Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden op je reis naar succes op het voetbalveld. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste training te plannen.

Aankomende evenementen

maandag 1 juli -
woensdag 31 juli
donderdag 26 december -
zondag 29 december