Evenementen

Barcelona Soccer Schools komt i.s.m. Voetbalschool Total Control naar Nuenen voor een tweedaagse Soccer Camp

 

Deze zomervakantie beleeft de jeugd uit Eindhoven en omgeving de voetbaldagen van hun leven. Barcelona Soccer Schools komt met jeugdtrainers en een Spaanse taaldocent je kennis laten maken met de stad Barcelona, de Spaanse taal en de voetbalcultuur van de club van wereldsterren als Messi en Coutinho, maar ook Lieke Martens!

 

Spaans is een wereldtaal en FC Barcelona een wereldclub. En dan te weten dat de basis van het succes komt uit de Nederlandse voetbalopleiding in de jaren zeventig. Daarom gaan wij met Barcelona Soccer Schools terug naar die basis wat wereldsterren als Kluivert, Cruyff, de Boer en Cocu maakte; goede training en de taal machtig zijn. Dan kun je gescout worden om met Barcelona Soccer Schools teams te spelen in één van de grote Europese toernooien!

 

Het Barcelona Soccer Camp  is te gast in de regio Eindhoven in de zomervakantie op maandag 13 augustus t/m dinsdag 14 augustus 2018 op het complex van RKSV Nuenen. Op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus 2018 is het speciale en exclusieve Barcelona Meiden Soccer Camp!

 

Barcelona Soccer Schools blij met partner Voetbalschool Total Control

Sinds de zomer van 2012 organiseert Barcelona Soccer Schools met veel succes voetbalweken in Nederland, Spanje, Noorwegen en de Nederlandse Antillen. Zo succesvol dat er in 2018 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2018 Voetbalschool Total Control een nieuwe strategische partner van Barcelona Soccer Schools om de grote aanvraag vanuit Brabant te kunnen beantwoorden. Voetbalschool Total Control behoort daarmee tot een selecte groep partnerorganisaties van Barcelona Soccer Schools wereldwijd.

 

Voetbaltraining krijgen van oud-profs

Het Barcelona Soccer Camp is een tweedaagse trainingsbeleving voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van Nederlandse oud profvoetballers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen in principe samen trainen. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht. De Spaanse taaldocent zorgt voor een speels voetbaltaalles op de Cuchillo© wijze. Binnen de vier lesuren leert ieder geïnteresseerd kind de basis van de Spaanse taal en kan hij/zij zich presenteren……. in het Spaans!

 

De deelnemers ontvangen een Nike Barcelona SS trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Barcelona Soccer Schools Diploma, Cuchillo© Erkende Certificaat voor Spaans en 2 dagen top training door de officiële trainers volgens de succesvolle Barcelona Soccer Schools Methode. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €119,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

 

Maak kans gescout te worden voor Barcelona Soccer Schools toernooi in Duitsland of Spanje!

Alle deelnemers aan het Barcelona Soccer Camps maken kans op een voetbalreis naar Barcelona. Per locatie worden door de Barcelona Soccer Schools trainers, verschillende spelers uitgenodigd voor een toernooi met Barcelona Soccer Schools in Nederland (hogere amateurs), Duitsland (BVO) of Spanje (BVO wereldwijd). Ben je gescout, dan ontvang je een scoutingsrapport met een officiële uitnodiging voor het toernooi waar je voor in aanmerking komt.